A D V E R T E N T I E 

Top 10 beste kerstcadeau’s voor honden

Brindle Redactie

Brindle Redactie

A D V E R T E N T I E 

A D V E R T E N T I E 

Het liefst verwennen we onze hond elke dag met cadeau’s. Toch?

Maar dat is natuurlijk te veel van het goede. Daarom zoeken we naar momenten dat het wel uit te leggen valt. Dierendag is zo’n moment, zijn of haar verjaardag, maar ook kerst is een prima moment om je hond te overladen met cadeau’s.

En laten wij nou speciaal voor dit moment de top 10 beste kerstcadeau’s voor honden op een rij hebben gezet.

Deze post bevat affiliate-links, dit betekent dat wij een kleine commissie krijgen als je een product koopt via een van de linkjes

DogBox Boutique - Kersteditie

DogBox Boutique - Top 10 Kerstcadeau's voor honden

De DogBox Boutique is een leuke hondentraktatiedoos voor onder de kerstboom. In deze traktatiedoos zitten diverse lekkernijen, snacks en speeltjes waaronder een trektouw en een hondenknuffel in een kerstuitvoering. Wat deze box zo speciaal maakt is het zelfgemaakte hondenpopcorn. De DogBox Boutique – Kersteditie bevat tevens een verrassingsitem. Dus wil je eens wat anders dan de andere hondentraktatiedozen, dan is de DogBox Boutique echt iets voor jou! (We bedoelen natuurlijk je hond..)

Voordelen:

Kwispeldoos #4 | Neusje van Geusje

Kwispeldoos - Top 10 Kerstcadeau's voor honden

Wil jij je hond echt een verrassing geven met kerst kies dan voor een Kwispeldoos van Neusje van Geusje. Wat er precies in deze kwispeldoos zit weet je van te voren niet, het is een echte verrassingsbox voor zowel het baasje als de hond. De makers garanderen dat de doos boordevol kwaliteitsspeeltjes en natuurlijke snacks zit. Zij werken onder andere met de merken Edgard Cooper, Beeztees, Kong, Chuckit!, Trixie en Boxby. Kortom hoge kwaliteit gegarandeerd.

Voordelen:

Happy Dog Kerst Adventskalender voor honden

Happy Dog Adventskalender - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Deze adventskalender is een waar genot voor je viervoeter. Geef je hond elke dag een snack uit het vakje en december wordt gelijk zijn favoriete maand. De kalender zit boordevol krokant gebakken snacks die geen toegevoegde vleesbijproducten en toegevoegde suiker bevat. Ook zijn de snacks graan- en glutenvrij en zorgen ze voor een optimale tandverzorging.

Voordelen:

A D V E R T E N T I E 

Flamingo Verrassingspakket voor honden

Flamingo Verrassingspakket - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Dit is een van onze favoriete verrassingspakketten. Stampvol met diverse verwen-items voor je hond. Waaronder speelgoed, gezonde snacks en zelfs bio-afbreekbare poepzakjes. De snacks zijn 100% natuurlijk en variëren van buffalo hoorns tot chicken wings. Ook het speelgoed (3 stuks) is van zeer degelijke kwaliteit. Deze verwendoos voor je hond komt in drie variaties. Klein, groot en extra groot. Een mooie bijkomstigheid is de duurzame recyclebare doos.

Voordelen:

Snuffle Giftbox Hondenbier en Hondenfrieten

Snuffle Giftbox - Hondenbier en Hondenfrieten - Top 10 Kerstcadeau's voor honden

Een echte verwennerij is deze Snuffle Giftbox. Deze box bevat waar het hondenbaasje elk jaar van hoopt dat het voor hem onder de boom ligt, namelijk bier! Geen echt bier natuurlijk want dit hondenbier bevat natuurlijk geen alcohol en het bruist ook niet. Het bier is gemaakt van ingrediënten die ook gebruikt worden voor menselijke consumptie. Een mix van rundvlees, gevogelte en mout- en gerstextracten maken het tot een smakelijk pintje.

De Snuffle Giftbox bevat tevens krokante frieten gemaakt van echte aardappelen en mais. Krokant gebakken met hetelucht en daarom vetarm. De frieten bevatten uiteraard geen zout en andere toegevoegde smaakstoffen.

Ook qua prijs springt deze Giftbox eruit want voor slechts €12,60 heb je deze box al in huis. Wat ons betreft een van de leukste kerstcadeau’s voor honden.

Voordelen:

Kerst Munchy Snacks - 6st

Kerst Munchy Snacks - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Deze kerst munchy snacks voor je hond zijn speciaal ontwikkeld voor kerst. En dus wat ons betreft een zeer geschikt cadeau voor onder de kerstboom. De snacks zijn vergelijkbaar met de munchy kauwstaven, dus als je hond die kauwstaven heerlijk vindt, zit jij goed deze kerst. De snacks komen in de vormen van een bel, een ster, een handschoen en een kerstboom en zijn per zes stuks verpakt. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten, je hebt ze al voor €14,99 in huis, inclusief verzending.

Voordelen:

A D V E R T E N T I E 

Vustin 12-Delige Honden Speelgoed Set

Vustin 12-delig Honden Speelgoedset - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Twaalf hoge kwaliteit hondenspeeltjes voor slechts €36,95 en dan ook nog eens gratis thuisbezorgd. Dit speelset is speciaal ontworpen om de gezondheid en ontwikkeling van je hond een boost te geven. De speeltjes zijn o.a. goed voor speelplezier, sterke kaken, gezond gebit en stevige botten en gewrichten en voor spieropbouw. De materialen die zijn gebruikt zijn onder andere katoen en rubber en bevat veel afwisselende speeltjes. De Knuffels, ballen touwen en een frisbee zorgen voor een optimale en gezonde hond!

Voordelen:

Bellobox puppy cadeaubox 100% natuurlijke hondensnacks

BelloBox Puppy - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Ook de puppy’s mogen we deze kerst niet vergeten. Nou vergeten doen we ze zeker niet met deze Bellobox, speciaal voor puppy’s tot 6 maanden. De box bevat heerlijke 100% natuurlijke hondensnacks en leuke speeltjes goed voor de ontwikkeling van je jonge dier. De Bellobox komt met nog een prettige bijkomstigheid dan alleen de 8 producten in de box. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar een goed doel dat zich inzet voor dierenwelzijn. Zo wordt het kerstgevoel alleen maar sterker!

Voordelen:

Youthink Snuffelmat voor honden

Youthink Snufflemat - Top 10 Kerstcadeaus voor je hond

Deze speciale voermat maakt etenstijd tot een leuk en uitdagend spel. Deze snuffelmat bevordert de hersenen en het natuurlijke instinct van jouw hond door ze te laten zoeken naar het voer. Voor puppy’s maar ook voor oudere dieren.

De mat is geschikt voor middelgrote- en kleine hondenrassen en is uit te wassen in de wasmachine. De mat bevat een antisliplaag waardoor de mat goed op zijn plaats blijft en niet zal verschuiven bij het zoeken. Met een afmeting van 100cm x 66cm past het op bijna elke plek in huis. Ook is de prijs zeer aantrekkelijk, je hebt de snuffelmat al in huis voor €31,79

Voordelen:

Trixie Memory Trainer Strategiespel

Trixi Memory Trainer Strategiespel - Top 10 Kerstcadeau's voor honden
Daag jij je hond graag uit? Dan is dit echt iets voor jouw. Deze Trixie Memory Trainer Strategiespel is uitermate geschikt voor een actieve en leergierige hond. Wanneer de hond op een afstandsbediening drukt krijgt het een heerlijk snackje uit het apparaat. Deze afstandsbediening is verplaatsbaar (door de zuignap ook op opstaande oppervlakken en een pin voor in de tuin) en daardoor steeds uitdagender voor je hond. Het apparaat is gemaakt van stevig kunststof en daardoor gaat het lang mee en is het bestand tegen urenlang speelplezier. Het Trixie Memory Trainer Strategiespel is voor €52,99 te verkrijgen bij Bol.com en wordt gratis thuisbezorgd!

Voordelen:

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pets Place alles voor je dier
DierDier

Reageren op dit artikel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor jouw aanbevolen artikelen