A D V E R T E N T I E 

Puppyren kopen? De 10 beste puppyrennen op een rij!

Een puppy in huis! Super leuk! Maar kost veel tijd en aandacht. Soms wil je ook even je welverdiende rust pakken, zonder dat je continu achter de pup aan hoeft te rennen. Een bench is niet altijd even prettig voor een jonge hond met veel energie. Een puppyren kopen is dan vaak de beste optie, omdat je hond dan meer bewegingsruimte heeft. In dit artikel leggen we een aantal puppyrennen van diverse materialen langs de meetlat en bieden we jou de keuze die het beste past bij jouw wensen, budget en omgeving.
Brindle Redactie

Brindle Redactie

Puppyren kopen? Wij helpen je in het maken van de beste keuze!

A D V E R T E N T I E 

A D V E R T E N T I E 

Waarom een kiezen voor een puppyren?

Met een puppyren voor zowel binnen als buiten ben je er zeker van dat je puppy veilig kan spelen, zonder dat je constant je aandacht op het dier hoeft te vestigen. Met een puppyren heeft een puppy veel meer bewegingsruimte dan in bijvoorbeeld een hondenbench.

Een puppyren is niet alleen geschikt om te spelen, een puppy kan ook goed tot rust komen in een puppyren. Leg bijvoorbeeld zijn hondenmand in de ren als het tijd is om te slapen. Zo leer je hem of haar zijn eigen plek te kennen. Ook wanneer jij afwezig bent.

Bekijk ook: De beste hondenmanden voor grote en middelgrote honden

A D V E R T E N T I E 

Puppyren kopen? Welke puppyren is geschikt voor mijn pup?

Wil jij een puppyren kopen? Dan wil je natuurlijk de beste keuze maken. Puppyrennen zijn er in verschillende vormen en maten. Voor binnen en van buiten. Wij helpen je met het kiezen van de juiste puppyren voor jouw pup. 

Heb jij bijvoorbeeld een drukke pup die veel brokken maakt, dan is een robuuste ren een uitstekende keuze. Is het noodzakelijk dat de ren makkelijk op te bergen is, kies dan voor een opvouwbare puppyren die niet al te zwaar is.

Daarnaast is het hondenras ook belangrijk bij het uitzoeken van een puppyren. Kies voor de grotere rassen bijvoorbeeld een ren met meer hoogte. Weinig ruimte in huis of in de tuin dan is ook de diameterbreedte van de ren iets om rekening mee te houden.

Ook het kiezen van het juiste materiaal is een belangrijke factor bij het kiezen van een goede puppyren. Zo kun je een iets zwaardere puppyren kopen, volledig gemaakt van staal, maar er zijn ook makkelijk opvouwbare puppyrennen. Deze zijn vaak gemaakt van een combinatie van een metalen frame, met polyester en mesh.

1. MaxxPet Puppyren

Beoordelingen (48):
4.6/5

De Maxxpet Puppyren is een van de best beoordeelde puppyrennen op Bol.com. Met name de stevigheid, hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid worden zeer vaak benoemd.

De MaxxPet Puppyren heeft een deur met dubbele vergrendeling. De ren bestaat een zeer dikke frame van 1,5 centimeter en is uiterst stabiel en robuust. Hij is zeer makkelijk op te bouwen door middel van praktische stangverbindingen en deze kunnen ook in de grond gestoken worden, zodat er nog meer stabiliteit kan gecreëerd worden.

Daarbij kun je met de MaxxPet Puppyren makkelijk je eigen vorm kiezen (achthoek, rechthoek, vierkant). Door de verschillende vormen kun je de puppyren gemakkelijk aanpassen aan jouw ruimte.

De puppyren is echter niet gemaakt voor 24/7 buiten te gebruiken. Zo gaat deze oxideren. Je kan in dat geval beter een gegalvanisserde puppyren kopen.

Bovendien is de ren inklapbaar en opbergbaar wat ruimte bespaart. De ren ook geschikt voor kleinere huisdieren, zoals konijnen en katten.

De MaxxPet Puppyren is beschikbaar in drie verschillende hoogtes van 60cm, 80cm en 100cm. De ren is gemaakt van zwart staal en is zo’n 14 kg zwaar.

Met 48 reviews en een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren is de MaxxPet Puppyren een van de best beoordeelde puppyrennen op Bol.com. Kijk op de site voor de actuele prijs en beschikbaarheid.

Meer puppyrennen van MaxxPet:

A D V E R T E N T I E 

2. Meisterpet - XXL Opvouwbare puppyren

Beoordelingen (61):
4.6/5

Een zeer makkelijk verplaatsbare ren voor je puppy of je kat: Meisterpet Puppyren 130x130x60 cm.
Deze ren neem je makkelijk overal mee naartoe en wordt met een handige draagtas geleverd. Je kan ze makkelijk opvouwen, je hoeft niets te monteren, gewoon even alles dichtritsen en klaar, daar staat ze.

Je kan deze opvouwbare puppyren makkelijk binnen en buiten gebruiken. De ren is zeer licht, maar wel stabiel dankzij het metalen frame/geraamte. Er worden haring pinnen meegeleverd dus je kan de ren buiten opzetten.

De puppyren maakt gebruik van een pop-up systeem. Je viervoeter mag zich ook eens op een andere locatie wanen dan alleen de huiskamer of tuin.

De bodem is zeer makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Er zijn 2 in/uitgangen en de ren heeft een handig zijvak.

De netten van de in/uitgangen kan je aan de bovenkant vastzetten door middel van klittenband. Verder bestaat het dak uit een gaasdoek dat zich laat dichtritsen.

De zijkanten van deze opvouwbare puppyren bestaat uit gaas en zorgen voor een goede luchtcirculatie, maar ook een goed zicht, zodat je viervoeter zich geen zorgen hoeft te maken dat hij/zij iets mist. Het materiaal bestaat uit 100% Polyester.

De Meisterpet – XXL Opvouwbare puppyren kopen? Deze is verkrijgbaar bij Bol.com. Kijk op de site voor de actuele prijs en beschikbaarheid. Je krijgt tevens een dierenverzorgingsset van €19,95 cadeau!

A D V E R T E N T I E 

3. Meisterpet - opvouwbare puppyren rond

Beoordelingen (61):
4.6/5

Een veilig huisje voor je puppy of andere kleine dieren. Dat kan met de Meisterpet opvouwbare puppyren. Deze ronde ren neem je makkelijk overal mee naartoe. De ren bestaat heeft aan de zijkanten grote meshnetten (8) die zorgen voor een goede luchtcirculatie en een goed zicht, zodat je viervoeter zich geen zorgen hoeft te maken dat hij/zij iets mist. Het heeft 2 deuren en een grote opening bovenaan (die je dicht kan ritsen).

Er zijn bovendien ook 2 zakken aangebracht, zodat je zijn/haar favoriete speeltjes overal mee naartoe kan nemen. Iedereen blij! De ren is daarentegen ook heel makkelijk te reinigen.
De totale afmetingen bedragen (Ø x H): 115 x 58 cm en het gewicht is ongeveer 2,1 kg.

De Meisterpet – Opvouwbare puppyren kopen? Deze is verkrijgbaar bij Bol.com. Kijk op de site voor de actuele prijs en beschikbaarheid.

A D V E R T E N T I E 

5. Topmast Excellent Puppyren - Met Dakpaneel

Beoordelingen (0):
0/5

De Topmast Puppyren is een zeer stevige ren met een dakpaneel. Het dakpaneeel is voornamelijk handig wanneer je pup de drang heeft om uit zijn ren te springen.

Daarbij heeft de Topmast Puppyren een extra puppypaneel zodat de pup in en uit de ren kan lopen (wanneer jij dit toelaat uiteraard). Zeer veilig en je pup zal zich niet bezeren bij het verlaten van de ren.

Deze Puppyren Excellent heeft een zwaar, stalen frame dat niet makkelijk verplaatst, maar toch simpel te monteren is. De afmetingen van de puppyren zijn 125 cm breed, 80 cm diep en 90 cm hoog. De ren is van antraciet metaal en weegt ongeveer 20 kg.

De Topmast Puppyren Excellent is verkrijgbaar bij Bol.com. Kijk op de site voor de actuele prijs en beschikbaarheid.

A D V E R T E N T I E 

5. Topmast Aluminium Puppyren - Opvouwbaar

Beoordelingen (0):
0/5

Een goede, stevige weerbestendige puppyren. Dat is hoe we de Topmast Aluminium puppyren het beste kunnen omschrijven. 

Met het 8-delige aluminium frame (1 deur en 7 wandpanelen) kun je elke vorm aannemen, welke maar het beste past bij jouw omgeving. 

Deze puppyren is geschikt voor puppy’s, kleine en middelgrote hondenrassen. Door het weerbestendige materiaal kun je de Topmast Puppyren zeer goed gebruiken voor buiten. 

Het frame is slechts 15kg en is makkelijk in elkaar te zetten, zonder dat je gereedschap nodig hebt. Echt een pluspunt.

Er zijn diverse formaten beschikbaar:

  • Maat 1: 61 cm hoog | 8 panelen x 60 cm lengte
  • Maat 2: 61 cm hoog | 8 panelen x 76 cm lengte
  • Maat 3: 80 cm hoog | 8 panelen x 80 cm lengte
  • Maat 4 100 cm hoog | 8 panelen x 63 cm lengte
  • Maat 5: 120 cm hoog | 8 panelen x 80 cm lengte


De Topmast Aluminium Puppyren kopen? Deze puppyren is verkrijgbaar bij Bol.com.
Kijk op de site voor de actuele prijs en beschikbaarheid.

A D V E R T E N T I E 

Nog niet genoeg? Bekijk ook deze puppyrennen:

Zijn de bovenstaande opties niet genoeg of denk je dat hier niet de juiste puppyren in zit voor jouw hond? Dan hebben we nog 4 extra puppyrennen van Bol.com voor je op een rij gezet!

6. Tectake Puppyren

8. Relaxdays Puppyren

7. Kitch Puppyren

9. KLD Puppyren Zwart

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pets Place alles voor je dier
DierDier

Reageren op dit artikel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor jouw aanbevolen artikelen