A D V E R T E N T I E 

Ben & Jerry’s introduceert eigen hondendesserts!

Brindle Redactie

Brindle Redactie

Ben & Jerry’s introduceert hondendesserts!

A D V E R T E N T I E 

A D V E R T E N T I E 

Ben & Jerry’s is het nieuwste voedingsbedrijf dat zich stort op de markt voor huisdierenvoeding. Het gaat namelijk eigen ‘hondendesserts’ op de markt brengen. Deze lijn van bevroren hondensnacks is hun eerste uitstapje naar de lucratieve petfood markt. Goed nieuws voor onze harige viervoeters, die in deze coronatijd toch al niet om aandacht verlegen zitten.

Het bedrijf uit het Amerikaanse Vermont kondigde dit maandag aan in onderstaande Tweet.

De bevroren hondensnacks van Ben & Jerry’s  komen in twee smaken: Pumkin & Cookies en Peanutbutter met Pretzels. Beide gemaakt op basis van zonnebloemboter en vervaardigd van dezelfde ingrediënten die Ben & Jerry’s gebruikt in zijn niet-zuivelproducten voor hun desserts voor mensen.

Ben & Jerry's ziet kansen op de petfood markt

Uitgaven aan hondensnacks zijn de laatste jaren explosief gestegen en zijn tussen 2015 en 2020 met 44% gestegen tot  4,5 miljard euro, volgens Euromonitor, een gegevensbedrijf. Met name millennials besteden rijkelijk aan hun huisdieren en zoeken naar producten voor huisdieren met ingrediënten van menselijke kwaliteit, aldus Ben & Jerry’s.

Lindsay Bumps, de wereldwijde marketingspecialist bij Ben & Jerry’s, zei dat het bedrijf de exponentiële groei van de uitgaven voor huisdieren in de gaten had gehouden en begin vorig jaar begon met de ontwikkeling van hondensnoepjes. Het bedrijf heeft overleg gepleegd met een veterinaire voedingsdeskundige, regelgevende adviseurs en anderen om ervoor te zorgen dat de lekkernijen veilig en licht verteerbaar zijn, volgens Bumps,  zelf een gecertificeerde veterinaire technicus.

Zoals met elke traktatie, moeten eigenaren geduldig zijn met de introductie van het hondendessert en één lepel per keer aanbieden, aldus Bumps. Ze stelt voor om het dessert in een kom of voerbak te serveren, zodat honden gemakkelijker kunnen verteren.

De lekkernijen – 2,99 dollar per tub of 4,99 dollar voor vier porties – zullen bij de ijsco’s in de diepvriesgangen van supermarkten worden geplaatst, een paar deuren verder van Ben & Jerry’s ijs. En is verkrijgbaar in de Dierenspeciaalzaken. Wanneer de hondendesserts in Europa en Nederland verschijnen is nog niet bekend.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pets Place alles voor je dier
DierDier

Reageren op dit artikel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor jouw aanbevolen artikelen