A D V E R T E N T I E 

Manden voor middelgrote en grote honden (beste keus voor 2021)

Brindle Redactie

Brindle Redactie

Dit zijn de beste hondenmanden voor grote en middelgrote honden

A D V E R T E N T I E 

A D V E R T E N T I E 

In dit artikel delen wij de beste manden voor middelgrote en grote honden die in er in 2021 in Nederland te koop zijn. Lees daarom snel verder als jij op zoek bent naar een goede kwalitatieve hondenmand voor jouw groeiende puppy of voor de ene sloper.

Wij hebben deze selectie hondenmanden en -kussens gemaakt omdat wij het belangrijk vinden dat onze lezers een goede keuze maken als het gaat om een hondenmand. Het kan soms lastig zijn om een goede hondenmand of hondenkussen te vinden die past bij de grootte van je hond, het interieur van je huis of de kwaliteit die je nastreeft. We baseren onze keuzes dan ook op basis van de beoordelingen die zijn gegeven door consumenten, maar ook op basis van grootte, kwaliteit, prijs en design.

Een aantal linkjes in deze blog zijn affiliate-links. Dit wil zeggen dat wij een commissie ontvangen voor elke verkoop via die link.

Vergelijkbaar artikel:

Grootte van een hondenmand of -kussen

Een hondenmand kies je natuurlijk als eerste op basis van de grootte van de hond. Een hond in een te kleine hondenmand is niet alleen geen gezicht, het is ook nog eens oncomfortabel. In dit artikel delen we dus manden voor middelgrote en grote honden, dit wil zeggen dat we alleen hondenmanden selecteren met een lengte groter dan 75cm.

Heb je net een puppy en ben je op zoek naar een nieuwe hondenmand? Koop dan een hondenmand of -kussen op basis van hoe groot het dier kan worden. 

Kwaliteit van een hondenmand of -kussen

Het mag niet zo zijn dat een hondenmand na een paar weken al kapot gaat. Dus als een hond in een wilde bui eens een keer in zijn mand of kussen bijt, wil je dat het wel bestand is tegen een stootje. Ook vinden wij het belangrijk dat een hondenmand geen schade maakt aan andere meubels. Daarom kijken wij in dit artikel ook goed naar de kwaliteit van het materiaal.

A D V E R T E N T I E 

Prijs van een hondenkussen of hondenmand

En met prijs bedoelen we de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit wil dus niet zeggen dat we alleen kijken naar de goedkoopste hondenmanden of -kussens, maar vooral naar wat is de kwaliteit waard. 

Design van een hondenkussen of hondenmand

Als laatste kijken we naar het design van een hondenmand. Een hondenmand heeft in veel gevallen een prominente plek in de woonkamer en moet dus passen in het interieur van je woning. Echter over smaak valt niet te twisten, dus beoordeel dit vooral voor jezelf. 

Dit zijn de beste manden voor middelgrote en grote honden

Flamingo Hondenmand Dreambay

De Dreambay hondenmand van Flamingo is een grote hondenmand die bekend staat om zijn degelijke en sterke uitstraling. Gemaakt van hoge kwaliteit polyurethaan, een soort substituut van leer, maakt de Dreambay van Flamingo tot een slijtvaste en scheur-bestendige hondenmand. Deze hondenmand is verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder zwart, blauw, crème, bordeaux, grijs en bruin en past daarmee in vrijwel elk interieur. 

Op moment van schrijven is deze hondenmand bij Bol.com €67,55 met een lengte van 100cm. Kijk hieronder voor de actuele prijs en andere hondenmanden van dit merk.

Beeztees Toscane Hondensofa

Deze hondensofa is méér dan een hondenmand. Het lijkt op een soort troon. Deze prachtige hondensofa van Beeztees heeft een van Kubu riet gevlochten basis, met kleine nopjes aan de onderkant tegen krassen op de vloer, en een zachte comfortabele kussen. Deze Beeztees Toscane Hondesofa is verkrijgbaar in diverse formaten zodat je voor elke grootte van je hond de juiste maat kunt kiezen.

Petcomfort Bontmand

In deze luxe hondenmand ligt je hond super comfortabel. Een stevige schuimrubberen kern omhuld met heerlijk zacht imitatiebont. De hoes is afneembaar en te wassen op 30c graden Celsius. De hondenmand is tevens makkelijk te stofzuigen. De hoes is ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook de prijs lijkt erg aantrekkelijk. Bekijk hieronder de actuele prijzen van Bol.com.

Scruffs Thermal Box Bed

Verwen je hond deze Scruffs Thermal Box Bed. Dit zelfverwarmend bed is gevuld met een stevig en duurzaam schuimrubber. Warme luchtzakjes en een reflecterende folielaag isoleren de lichaamswarmte van jouw hond. De onderkant is voorzien van een antislip-laag zodat hij makkelijk op zijn plaats blijft en geen krassen achterlaat. Deze hondenmand houdt warmte bij de hond. Erg prettig voor het dier bij koude dagen, maar ook voor honden die genoodzaakt zijn om warm te blijven. Denk dan aan honden met artrose, maar ook puppy’s en oudere honden. De prijs is vergelijkbaar met andere hondenmanden in dit artikel. Kijk voor de actuele prijs bij Bol.com hieronder.

Dit is onze selecte van de beste hondenmanden voor middelgrote en grote honden. Heb jij ook een goede hondenmand die niet in dit lijstje mag ontbreken? Tip dan de redactie van Brindle via deze pagina!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pets Place alles voor je dier
DierDier

Reageren op dit artikel?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor jouw aanbevolen artikelen