A D V E R T E N T I E 

Dit zijn de leukste honden op TikTok volgens Brindle

Brindle Redactie

Brindle Redactie

De Leukste honden op TikTok volgens Brindle (1)

A D V E R T E N T I E 

A D V E R T E N T I E 

Naast Instagram is TikTok een zeer populair social media kanaal voor honden. Of beter gezegd voor de baasjes die content over hun hond plaatsen. Bij Brindle hebben wij sinds kort ook een account aangemaakt en we zijn gelijk ‘hooked’. Wij vinden het dan ook niet gek dat veel viral content (ook van honden) van TikTok komt de laatste tijd.

Zit jij ook op TikTok en wil jij de leukste honden volgen? Wij hebben een lijst gemaakt van de grappigste, schattigste en leukste honden op TikTok.

Heb jij ook een leuk account gespot, die niet in deze lijst staat? Tip de redactie. 

@what_about_bunny - 5,1 miljoen volgers

Maak kennis met Bunny. Bunny heeft meer dan 5 miljoen (!) volgers op TikTok en dat is lang niet het meest indrukwekkende. In eerste instantie lijkt deze Sheepadoodle een doodnormale hond. Een hond zoals alle andere, tot je beseft dat ze kan ‘praten’. Praten hoor ik je denken? Ja, praten. Haar baasje Alexis Devine heeft Bunny de afgelopen jaren geleerd te communiceren via een inmiddels vrij complex knoppensysteem. Wat begon met een knop voor ‘outside’, wat Bunny in slechts een paar weken onder de knie had, kan zij nu met meer dan 70 knoppen aangeven wat haar behoefte is, vragen stellen en communiceren. Erg indrukwekkend en wat ons betreft een must-follow! Volg hier haar avonturen op TikTok.

@tuckerbudzyn - 7,3 miljoen volgers

Nummer twee op onze lijst is Tucker The Golden Retriever. Op TikTok ook wel bekend als @tuckerbudzyn en met zo’n 7.3 miljoen volgers een regelrechte hit. Tucker is precies zo’n hond waar je alles bij kan maken. Zet ‘m een bril op en hij draagt hem met verve. Een vlinderdas? Geen probleem. Zijn ietwat slungelige voorkomen en een imposante, jaloersmakende gouden vacht maken hem tot een geliefde hond onder miljoenen TikTokkers.

@beaglebasil - 632k volgers

Beagle Basil valt wat ons betreft in de categorie ‘Cuties’. Met zijn lieve puppy oogjes en grote oren pakt hij al zijn volgers in. Basil is dol op zijn zachte knuffels en slaapt het liefst de hele dag met ze. Het is dan ook geen verrassing dat hij in zijn meest populairste posts slapend wordt aangetroffen, met een van zijn knuffels stevig tussen zijn pootjes geklemd. Wil jij je dagelijkse dosis cuteness? Volg dan heel snel @BeagleBasil op TikTok! 

@bostonbluestaffy - 1,2 miljoen volgers

Wij hebben een obsessie voor Boston. Een imposante verschijning, maar toch een heel zachtaardig en rustig karakter. Hij zit net als alle andere ‘staffies’ vol energie, terwijl hij ook heel goed kan chillen. Hij laat zich ook niet snel gek maken. Zoals je kunt zien in onze favoriete post van hem. Met zijn brede karakteristieke glimlach windt hij menig TikTokker om zijn pootjes. Ons in ieder geval wel!    

@mochapom - 6,8 miljoen volgers

Ja je leest het goed. 6,8 miljoen volgers voor Mocha! Niet zo heel vreemd want deze pomerian beleeft de meest uiteenlopende avonturen. Mocha houdt van spelletjes, verkleedpartijtjes en nog het meeste van in de watten gelegd worden. Badderen met rozenblaadjes, geborsteld worden met een mascara-borsteltje of lekkere snacks gevoerd worden zijn geen uitzonderingen in het ‘normale’ leven van Mocha. Dat Mocha niet alleen de ‘beauty’ heeft, maar ook de ‘brains’ blijkt uit haar meest virale post met ruim 85 miljoen (!) views. 

Wie vind jij een van de leukste honden op TikTok?

En staat hier nog niet tussen? Laat het ons weten in een tip aan de redactie!

@_leothecanecorso_ - 942k volgers

Leo the Cane Corso. Italian Stallion. Beetje lomp, een beetje onbenullig, maar onverstoorbaar. En bijna 1 miljoen volgers! Volgens ons is dat volledig terecht, want wij houden van Leo. Hij gaat samen met zijn baasje menig ‘viral challenge’ aan en met wisselend succes. Zijn onverstoorbaarheid zorgt in veel gevallen voor erg grappige scenes. Zoals onderstaand filmpje.. 😅

@Vito.The.Boxer - 326K volgers

Vito is alles wat je maar in een Boxer verwacht (en meer). Hij is energiek, slim, een beetje klungelig, maar bovenal erg grappig. Niet heel gek dat ruim 325 duizend TikTokkers hem op de voet volgen. Toen wij onderstaand filmpje tegenkwamen waren wij in ieder geval gelijk verkocht 😂😂. Volg @Vito.The.Boxer op TikTok en je dag wordt automatisch een stukje leuker! 

@The.Dreadlock.Dog - 241K volgers

Een hond met dreadlocks. het bestaat. En hoe! Tokay is een Hongaarse Puli en een werkelijk prachtig beest. Een hond als Tokay zie je zelden. Hoe gaaf is het dan om zijn avonturen te volgen op TikTok? Zijn ware schoonheid wordt voor ons nog maar eens extra benadrukt in onderstaande slomo! 🖤

@the.dread.dog

Share this with your friends and ask if they have seen a dog like me before 😆

♬ Slow Motion - トレイ・ソングス

Wie vind jij een van de leukste honden op TikTok?

En staat hier nog niet tussen? Laat het ons weten in een tip aan de redactie!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pets Place alles voor je dier
DierDier

Reageren op dit artikel?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor jouw aanbevolen artikelen